• IDIOMA null

ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Política de galetes

La Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA (d'ara endavant, "Correos") informa sobre l'ús de les galetes a les seves pàgines web.

 

Què són les galetes?

Una galeta és un arxiu o dispositiu que es descarrega a l'ordinador, el telèfon o la tauleta de l'usuari quan accedeix a determinades pàgines web per emmagatzemar i recuperar informació de l'equip terminal. Entre altres funcions, permet emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari, a fi de millorar el servei ofert.

 

Tipus de galetes

Segons els diferents tipus de classificació:

1. Segons quina sigui l'entitat que gestioni el domini des d'on s'envien les galetes i tracti les dades que se n'obtinguin, se’n poden distingir dos tipus:

  • Galetes pròpies: aquelles que s'envien a l'equip terminal des dels nostres propis equips o dominis.
  • Galetes de tercers: aquelles que s'envien a l'equip terminal des d'un equip o domini d'una altra entitat col·laboradora.

2. Segons el termini de temps que romanguin emmagatzemades al navegador del client, es pot tractar de:
  • Galetes de sessió: aquelles galetes activades mentre l'usuari accedeix a la pàgina web o per a la prestació del servei sol·licitat.
  • Galetes persistents: aquelles galetes emmagatzemades durant un temps determinat a l'equip terminal de l'usuari, a les quals el responsable té accés quan l'usuari es connecta a la seva pàgina web.

3. Segons la finalitat amb la qual es tractin les dades obtingudes:
  • Galetes tècniques: aquelles galetes necessàries per a l'ús del lloc web i per a la prestació de serveis.
  • Galetes de personalització: aquelles que permeten a l'usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d'una sèrie de criteris al terminal de l'usuari (idioma, tipus de navegador...).
  • Galetes d'anàlisi: aquelles que permeten el seguiment i l'anàlisi estadística del comportament del conjunt dels usuaris dels llocs web als quals estan vinculades.
  • Galetes publicitàries: aquelles que permeten la gestió dels espais publicitaris en la pàgina web, l'aplicació o la plataforma des de la qual es presta el servei sol·licitat.
  • Galetes de publicitat comportamental: aquelles que emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través dels hàbits de navegació de l'usuari, la qual cosa permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat.

 

 

Galetes utilitzades al nostre lloc web

A continuació, s'identifiquen les galetes que es fan servir al nostre lloc web, així com la seva descripció, la durada de l’emmagatzematge i la titularitat:

 

Galetes tècniques i de personalització

Denominació Finalitat Duració Titular
correosCookies Generada per identificar els paràmetres de configuració de galetes que ha seleccionat l’usuari. Sessió Correos
JSESSIONID Generada pel servidor d’aplicacions quan crea una sessió d’usuari al web. Sessió Correos
SS_X_JSESSIONID Generada pel servidor d’aplicacions quan crea una sessió d’usuari al web. Sessió Correos
ASPSESSIONIDQCTCAAAQ Generada pel calculador de tarifes per escorcoll de COM+, per carregar combo inicial amb productes. Sessió Correos
OV2A Generada al web però propietat de l’Oficina Virtual, per mantenir la sessió que un usuari ha obert prèviament a l’OV. Primer fragment de la galeta de convivència d’OV2 amb COL. Sessió Correos
OV2B Generada al web però propietat de l’Oficina Virtual, per mantenir la sessió que un usuari ha obert prèviament a l’OV. Segon fragment de la galeta de convivència d’OV2 amb COL. Sessió Correos
idiomaCorreos Conèixer l'idioma de navegació en saltar de web a aplicacions. Persistent Correos
OV2IDIOMA Galeta que serveix a OV2/COL per mostrar els missatges en l’idioma correcte (durada màxima d’un any) Persistent Correos
política_galetes Galeta per a l’acceptació de la Política de galetes Persistent Correos
 

Galetes analítiques

Denominació Finalitat Duració Titular
Google Analytics (__utma, __utmb, __utmc, __utmz) Saber com navega l'usuari pel nostre web, a fi de millorar els serveis que li podem oferir. Aquesta informació és anònima, i només la necessitem amb finalitats estadístiques.
Més informació aquí
Persistent Tercers
Google Analytics(_utmx) Realització de test A/B per mesurar l’eficiència de canvis de disseny.
Més informació aquí
Persistent Tercers
Google Analytics (_ga, _gat_UA-45665987-2, _gat_correos,_gat_global, _gcl_au, _gid) Són utilitzades per elaborar perfils de navegació i poder conèixer les preferències dels usuaris d’aquest, a fi de millorar l’oferta de productes i serveis.
Més informació aquí
Persistent Tercers
 

Aquesta política de galetes podrà ser objecte de modificacions, per això es recomana a l'usuari que la consulti cada vegada que accedeixi al lloc web de Correos.

 

Com modificar la configuració de les galetes

L’usuari pot prestar el seu consentiment a l’ús de galetes o revocar-lo en qualsevol moment a través de l’enllaç Configuració de galetes.

També pot fer-ho utilitzant el seu navegador, a través del qual pot permetre, restringir, bloquejar o esborrar les galetes utilitzades des del nostre lloc web.

La manera de fer-ho serà diferent en funció del tipus de navegador utilitzat. En els enllaços següents teniu a la vostra disposició tota la informació per configurar o deshabilitar les galetes en cada navegador:

 

A més, l'usuari també pot gestionar el magatzem de galetes del navegador i la seva desactivació per mitjà d'eines com:

 

En cas que l'usuari no permeti la instal·lació de les galetes estrictament necessàries al seu equip terminal per mitjà del navegador (les identificades en el primer punt de l'apartat anterior), és possible que no pugui accedir correctament als continguts i serveis del nostre web.

No obstant això, si l'usuari continua navegant al nostre web sense canviar la configuració del navegador, s'entendrà que presta el seu consentiment a l'ús de les galetes abans enunciades i en les condicions contingudes en aquesta política de galetes.