ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Correos Add

No disponible

Ideal per a:

Captura de Información Bases de Datos

Millorem les teves bases de dades.

T'oferim els productes i serveis més adequats per optimitzar les campanyes de captació de clients potencials i millorar l'eficàcia de les teves comunicacions comercials.

 • Tarifa: Varia en funció del servei prestat.
Correus

Lo comercializa

Correos Add t'ofereix la possibilitat de traduir una informació desestructurada en una informació ordenada i dotada d'adreces fiables per evitar així incórrer en uns costos innecessaris en el desenvolupament d'una campanya.

Per millorar la qualitat de les bases de dades, Correos Add disposa de quatre serveis: 

 • Normalització informatitzada d'adreces: Tractaments automatitzats de fitxer que normalitzen o dedupliquen adreces a fi de minimitzar l'error en l'enviament. 
 • Normalització manual d'adreces: Tractaments manuals de fitxer que normalitzen adreces quan els processos automatitzats no han permès millorar la qualitat de les dades. 
 • Enriquiment informatitzat d'adreces: Incorpora a cada registre del fitxer propietat del client els codis INE i la coordenada de l'adreça, la qual cosa permet un correcte geoposicionament del registre per a l'enviament. 
 • Captura d'informació a mida: Correos disposa d'una xarxa de més de 20.000 carters que tots els dies recorren la seva zona de repartiment. Capturem així informació tant de manera activa com passiva.
 

Característiques:

Modalitats

Per aconseguir l'objectiu de millorar la qualitat de les bases de dades, Correos Add disposa de quatre processos:

1. Normalització d'adreces: Es tracta de tractaments automatitzats de fitxer que normalitzen i dedupliquen adreces a fi de minimitzar l'error en l'enviament. La normalització automàtica de registres ens permet estandarditzar:

 • Denominacions del domicili: homogeneïtzar poblacions o vies, a més d’afegir informació geogràfica essencial de tipus estadístic que facilita els processos d’identificació de duplicats.
 • Codis postals: assignar o corregir el codi postal corresponent a l’adreça normalitzada.
 • Denominació de localitat: assignar o corregir el nom oficial de la localitat on s’ubica l’adreça normalitzada.

Per la seva banda, la deduplicació consisteix a detectar duplicitats en una base de dades i, mitjançant processos d'agrupació, consolidar informació del fitxer.

Abans de fer un procés de normalització es requereix un diagnòstic del fitxer per normalitzar, que consisteix en una estadística que permet aproximar les possibilitats de normalització i l'enriquiment que té cada fitxer. A més, aporta un "mesurament" de la qualitat de les dades que resulta després de fer un procés de correcció o enriquiment. 

2. Normalització manual d’adreces: Es tracta de tractaments manuals de fitxer del client que normalitzen adreces quan els processos automatitzats no han permès millorar la qualitat de les dades.

3. Enriquiment informatitzat d’adreces:

 • Assignació de secció censal.
 • Assignació de codis INE de població i via.
 • Assignació de coordenades geogràfiques.

4. Captació dinàmica de lead:

Atreu potencials clients a través d'una pàgina d'aterratge.

Correos t’ofereix la possibilitat de crear una pàgina d’aterratge que et permetrà captar i generar leads per aconseguir el registre de clients potencials.

Generalment, a canvi, se li ofereix al destinatari un incentiu, com ara concursos, cupons de descompte, proves de producte o visita comercial.

Després de l’accés del client a la pàgina a través d’un codi QR, BIDI o enllaç, és fonamental mantenir i cobrir les expectatives que la comunicació ha generat i poder captar els leads desitjats.

El factor més important és motivar el visitant perquè estigui disposat a emplenar el formulari i, per això, la informació de la pàgina d'aterratge ha de ser clara i de qualitat. Una vegada l'usuari hagi emplenat el formulari, se li enviarà un correu electrònic d'agraïment i la informació recollida es desarà en un fitxer perquè puguis començar la interacció amb ell.

Operativa:
 
El gestor comercial recull la informació que el client ha sol·licitat, i Correos Directo analitza la petició. S'elabora una proposta comercial per presentar el client.
Una vegada l'interessat accepta la proposta, el termini de lliurament varia segons la complexitat del treball:
 
 • Complexitat baixa: 2 dies.
 • Complexitat mitjana: 3 dies.
 • Complexitat alta: 5 dies.
 
Àmbit: Nacional i internacional.
 
Terminis de lliurament: La informació es lliurarà en un termini màxim de 5 dies.

La tarifa (impostos no inclosos) variarà en funció del servei prestat i del volum de registres a tractar. Per a fitxers amb volums inferiors a 5.000 registres:

 • Normalització informatitzada d’adreces: 0,02 € registre.
 • Normalització manual d’adreces: 0,25 € registre.
 • Enriquiment informatitzat d’adreces: 0,01 € registre.
 • Captura d’informació a mida: preu mercat.
Territori
Impost
Península/Balears
IVA (21%)
Canàries
IGIC (7%)
Ceuta o Melilla
IPSI (9% a Ceuta i 4% a Melilla).

 

També et pot interessar...