• IDIOMA null

ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Publicorreo Plus

Ideal per a:

Captura de Información Bases de Datos

Solucions paquetitzades per a pimes. Aquesta solució integral et permetrà optimitzar les teves campanyes de màrqueting directe.

És la solució perfecta si vols llançar una campanya de captació o fidelització omnicanal que posicioni els teus productes o serveis i et diferenciï de la competència amb la màxima garantia de lliurament.

  • Àmbit: Nacional.
  • Dimensions: Màxima: 23 x 33 x 2 cm
  • Pes: Màxim per tramesa 100 g.
  • Terminis: Entre 2 i 4 dies hàbils (en el 90% dels casos).
  • Tarifa: Des de 377 € (IVA no inclòs).
Correus

Lo comercializa

És  la solució perfecta si vols llançar una campanya de captació o fidelització omnicanal que posicioni els teus productes o serveis i et diferenciï de la competència amb la màxima garantia de lliurament.
 
Pots dirigir les teves campanyes a accions de captació B2B o B2C segons les necessitats del teu negoci o fer accions de fidelització que et permetin arribar a tots els teus clients a través de publitramesa postal, emailing i SMS.
 
Conèixer a priori el cost de la campanya i poder promocionar la teva empresa amb elements personalitzats serà un gran aliat per augmentar la rendibilitat de les teves campanyes.
 
Pots incloure tota la informació o els elements que vulguis en una campanya de publitramesa postal: mostres, cupons, fullets, BIDI, etc. Els límits els posa la teva imaginació*.
 
* Sempre que permeti el seu tractament automatitzat i el posterior lliurament a la bústia domiciliària.
 
SolucionesPaquetizadas_PubliCorreosPlus
 
 
 
Paquet Captació Llars (B2C)
 
Geoposicionem els teus consumidors  de manera que localitzem els teus clients potencials en funció de múltiples variables demogràfiques i socioeconòmiques, identificant oportunitats clau per a la teva estratègia de negoci.
 
Disposem de la informació de contacte semidireccionada de les llars espanyoles perquè rebin la teva comunicació amb la màxima garantia de lliurament.
Enviem les teves comunicacions per captar nous clients i fem un seguiment de la campanya.
 
Aquesta solució és perfecta per distribuir publitramesa de petits formats, que pel seu pes i la seva mida permet ser manipulada automàticament i dipositada a la bústia.
 
 
Paquet Captació Negocis (B2B)
 
Disposem d’un gran volum de variables de decisió per seleccionar el tipus de negocis amb els quals necessites comunicar-te i les millors bases de dades nacionals per contactar tant amb empreses com amb autònoms.
 
Enviem les teves comunicacions per captar nous clients i fem un seguiment de la campanya i de les devolucions.
 
És la solució perfecta per distribuir publitramesa de petits formats, que pel seu pes i la seva mida permet ser manipulada automàticament i dipositada a la bústia.
 
 
Paquet Fidelització Multisuport
 
Permet millorar el contacte amb els teus clients, ja que optimitza les teves bases de dades gràcies als nostres processos de normalització, i qualificar els teus contactes per fer campanyes de màrqueting directe amb resultats positius.
 
Aquesta solució et permet accionar campanyes multisuport que facin  més efectives les teves comunicacions facilitant les plataformes perquè el missatge arribi també per correu electrònic i SMS als teus clients.
 
A més, registrarem les devolucions de la campanya, cosa que et permet tenir actualitzada la base de dades.
 
Si ets empresa i vols que et fem una oferta personalitzada, sol·licita informació.
També et pot interessar...