ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Correos Sampling

Ideal per a:

Bases de Datos Online Captura de Información

Correos Sampling et permetrà dissenyar una estratègia de màrqueting basada en l’emoció i la generació d’una experiència.

La solució més completa per generar un impacte en els consumidors. Correos Sampling t’ajuda a donar-te a conèixer en un ecosistema digital a través de l’enviament d’una mostra del teu producte.

  • Àmbit: Nacional.
Correus

Lo comercializa

Correos Sampling és el nou servei de Correos que et permetrà comunicar-te personalment amb consumidors potencials. Podràs publicar el teu projecte al web www.correossampling.com, seleccionar els usuaris que s’ajusten més al teu públic objectiu a partir de la qualificació declarada per l’usuari sobre els seus gustos, preferències o hàbits de consum i la seva ubicació geogràfica, entre altres variables.

A més, a Correos Sampling podràs mantenir fidelitzats els clients publicant els teus cupons descompte. Publicarem la promoció durant un temps específic i amb el límit de descàrregues que decideixis. Tu poses l’oferta i nosaltres, el públic.

Correos Sampling és un aparador per a la teva marca que incrementarà la teva notorietat i l’engagement o fidelització dels clients. Correossampling.com rep moltes visites mensuals, enviem notificacions als usuaris amb els nous projectes, ofereix multitud de comentaris en xarxes socials i el més important, disposa d’un gran nombre d’usuaris subscrits que fa possible que el teu negoci arribi a una audiència que abans no et coneixia o bé permet que els teus consumidors coneguin els teus nous llançaments o accedeixin a promocions especials que incrementin les teves vendes.

Correos Sampling és un canal en el qual els usuaris i les empreses estan interconnectats, per tal de buscar la col·laboració, ja que les empreses poden recollir els comentaris abans i després de llançar els productes, comunicar les seves novetats i facilitar promocions, sempre de manera personalitzada, a usuaris que estan interessats en aquests productes. Actualment, el consumidor ha modificat el seu comportament i ha passat de ser un actor passiu a ser proactiu. Si en un primer moment, a través dels mitjans digitals i socials, els consumidors facilitaven la seva opinió i es feien escoltar per les marques, ara el màrqueting col·laboratiu situa el consumidor en actor principal. Per aquesta raó, a Correos et proposem un mitjà a través del qual els usuaris estan disposats a col·laborar amb les marques per aconseguir que aquestes produeixin o millorin els productes i satisfacin plenament els seus desitjos.

Correos ofereix a les empreses una solució 360, ja que ofereix tots els serveis dins de la cadena de valor, és a dir, una segmentació adequada, registres qualificats, embalatges i materials de suport de la comunicació, un repartiment eficient i un retorn d’informació fiable.

Correos Sampling et proposa dues línies per interactuar amb els usuaris:

Llança el teu projecte dins del web correossampling.com, aquest és l’espai per a la marca, on exposar el producte als usuaris i convidar-los a provar-lo. A fi que puguis seleccionar millor els usuaris, podràs definir fins a quatre preguntes que els usuaris interessats hauran de contestar però, a més, disposaràs de totes les variables de segmentació disponibles per seleccionar els usuaris als quals impactar amb la mostra de producte.

Si ho necessites, nosaltres podrem ajudar-te també a fer el picking i el packing dels teus enviaments.

Correos farà un seguiment de les trameses de la campanya i de la repercussió en xarxes socials.

A més, podràs passar una enquesta postcampanya als usuaris que han rebut la mostra de producte, cosa que et permetrà rebre les seves opinions sobre aquelles qüestions que et semblin més necessàries o interessants.

 

Publica el teu cupó descompte a Correossampling.com per generar captació de clients o primera compra a través d’ofertes molt atractives. Perquè està demostrat que el descompte motiva la compra. Depenent de la teva activitat, el client no només coneixerà el teu servei, sinó que pot quedar seduït per una altra mena de serveis que ofereixis i que no estiguin subjectes a promoció. Finalment, aporta visibilitat de marca. Quan un usuari atén un cupó que ha cridat la seva atenció no només es planteja la compra, sinó que molt probablement comparteix la informació amb els seus amics. Per tant, hi ha una viralitat que, altrament, no es produiria.

Si ets empresa i vols que et fem una oferta personalitzada, sol·licita informació.
Correos Sampling
També et pot interessar...