ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Notificacions administratives en línia

No disponible

Ideal per a:

Certificado Nacional Urgente

Amb constància legal, servei destinat exclusivament per a organismes públics.

Trameses certificades procedents d'organismes públics (amb lliurament sota signatura) que inclou prova de lliurament físic o electrònic i dos intents de lliurament al domicili, segons requeriment legal.

  • Àmbit: Nacional (España y Andorra).
  • Pes: Fins a 2 kg
  • Terminis: D'1 a 4 dies hàbils (en el 93% de les trameses).
  • Tarifa: Consultar amb els serveis comercials de Correos.
Correus

Lo comercializa

Producte indicat exclusivament per a organismes públics, entitats administratives i judicials que necessitin tenir constància que s'ha efectuat el lliurament de les seves comunicacions de caràcter legal. Són trameses certificades (lliurament sota signatura) i inclouen fins a dos intents de lliurament al domicili. Si el primer es va realitzar abans de les 15.00 hores, el segon serà sempre després d’aquesta hora, amb almenys 3 hores de diferència amb el primer (i viceversa). El segon intent serà dins dels tres dies següents al primer. D’aquesta manera, compleixen els requisits que exigeix la Llei 39/2015 del procediment administratiu comú de les administracions públiques (en vigor des del 2 d’octubre de 2016), que inclou també els serveis afegits de prova de lliurament com a garantia de recepció, mitjançant avís de recepció o prova de lliurament electrònic i gestió de lliurament de notificacions.

La contractació d'aquest producte inclou els serveis següents: Avís de rebut i Gestió de lliurament de notificacions.

Nou procés de preregistre, simplificat i optimitzat, que millorarà l'accessibilitat i la usabilitat per a qualsevol organisme oficial, perquè identifiqueu i pagueu totes les comunicacions dels vostres procediments administratius des del vostre propi ordinador.

Lliurament, a tot el territori nacional, del 93% de les trameses en 3 dies hàbils.

Per a trameses dipositades abans de les 16.00 hores en oficines amb torn de tarda o de les 14.30 hores en oficines amb horari només de matí.

En casos de trameses massives, els compromisos de terminis es fixaran d'acord amb el client.

Es podrà seleccionar entre diferents remitents i diferents destinataris per a les trameses massives. I, a més a més, es disposarà de confrontació de documents, amb la qual cosa podreu visualitzar, de manera gratuïta des de l'ordinador, la validació legal de la prova de lliurament. 

Per a això s'utilitzarà el CSV o codi segur de validació mitjançant el qual es tindrà accés al document signat electrònicament i es verificarà la integritat i l'autenticitat de les signatures que conté i dels respectius segells de temps. 

Estalvieu temps i optimitzeu la gestió de les vostres trameses preparant-les des de l'ordinador: 

  • Identifiqueu els vostres enviaments de notificacions. 
  • Doneu d'alta el conjunt de destinataris als quals voleu fer arribar els enviaments, manualment o carregant un fitxer amb les adreces, i indiqueu si hi voleu incloure serveis afegits. 
  • Pagueu directament a través d'Internet mitjançant targeta bancària, PayPal o a les oficines de Correos en fer l'admissió. 
  • Previsualitzeu i imprimiu des del vostre propi ordinador les etiquetes o els sobres que identifiquen els vostres certificats, així com la relació de les trameses. 

Si eres empresa y quieres que te hagamos una oferta personalizada, solicita información.

Notificacions administratives en línia
També et pot interessar...